Μενου
Το καλαθι μου

Loose Powder

Πούδρα διπλής δράσης με φυσική σύνθεση. Προσφέρει απαλή έως μέτρια κάλυψη με matte αλλά φωτεινό τελείωμα. Αναχαιτίζει τη γυαλάδα, αναδεικνύει την επιδερμίδα και διατηρεί το μακιγιάζ.Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, με 3 αποχρώσεις μπεζ. Χωρίς Paraben και ταλκ...
9,95€
Η PORCELAIN Shimmer Πούδρα Λάμψης από τη σειρά 'DEFINE PERFECTION LOOSE POWDER' της WABI Beauty είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος. Λειτουργεί ως πούδρα και highlighter, προσφέροντας φωτεινό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας. Μπορεί να χρησιμοπ..
8,95€
Η πούδρα λάμψης PEACH από τη σειρά 'DEFINE PERFECTION LOOSE POWDER' της WABI Beauty είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Αυτή η πούδρα ελεύθερης μορφής shimmer λάμψης ολοκληρώνει και αναβαθμίζει το μακιγιάζ σας με διακριτική λ..
8,95€
Η πούδρα σε σκόνη PALE IVORY από τη σειρά 'DEFINE PERFECTION LOOSE POWDER' της WABI Beauty είναι η τέλεια λύση για όλους τους τύπους δέρματος. Αυτή η ματ πούδρα δημιουργεί ένα ομοιόμορφο matte αποτέλεσμα που διαρκεί, ρυθμίζει τη γυαλάδα του δέρματος και αφήνει το δέρμα ανανεωμένο. Η λεπτή υφή της απ..
8,95€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)