Μενου
Το καλαθι μου

Franchise Wabi Shop

SMART FRANCHISE CONCEPT
Χαμηλό κόστος επένδυσης - Τα υψηλότερα ποσοστά κερδοφορίας!
KNOW - HOW TO MAKE TRENDS
‘’Η συνεχής έρευνα, και η καθετοποιημένη παραγωγή προσθέτουν την ασφάλεια που αναζητά κάθε επενδυτής!’’
Η εταιρεία
Η WABI Beauty είναι η No.1 ελληνική εταιρεία παραγωγής μακιγιάζ και καλλυντικών προϊόντων που εδρεύει στην Αθήνα, καταφέρνοντας να δημιουργήσει 600 νέες διαφορετικές φόρμουλες για τα προϊόντα της τα τελευταία 3 χρόνια. Είναι μια εταιρεία που δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων της. Έχει δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη ερευνητική ομάδα ανάπτυξης, η οποία αναλύει τις νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς και δημιουργεί νέες φόρμουλες καλλυντικών που είναι εντελώς προσαρμοσμένες στις ανάγκες των καταναλωτών. Επίσης, η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένο εργαστήριο ελέγχου ποιότητας για τη διασφάλιση της αξιοπιστίας των προϊόντων της. Η WABI Beauty ΔΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ: - περιβάλλον - βιωσιμότητα - τοπικές κοινότητες (συμμετέχει σε πολλές δράσεις κοινωνικής ευθύνης) Η WABI Beauty έχει διεθνή παρουσία και εξάγει τα προϊόντα της σε πολλές χώρες, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με διακεκριμένους επαγγελματίες του κλάδου του μακιγιάζ για τη δημιουργία συλλογών και την προώθηση των προϊόντων της σε διεθνές επίπεδο.
To brand
Η WABI Beauty εμπνεύστηκε το όνομά της από την πεποίθηση που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα για τον εαυτό της, δηλαδή να νιώθει Υπέροχη (Wodenrful), Γοητευτική (Amazing), Όμορφη (Beautiful) και φυσικά να Εμπνέει (Ιnspiring). Η WABI Beauty πρωταγωνιστεί με το δικό της statement στο χώρο του μακιγιάζ και της ομορφιάς εμπνέοντας συνεχώς τους λάτρεις της με πρωτοποριακά προϊόντα, που ακολουθούν τις διεθνείς τάσεις της μόδας, προϊόντα άκρως ποιοτικά που ο καθένας μπορεί να τα αποκτήσει.
ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
Το εργοστάσιο που διαθέτει η WABI Beauty είναι εξοπλισμένο με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και μηχανήματα παραγωγής, ενώ όλα τα προϊόντα της υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και ασφάλειας καταφέρνοντας να εξασφαλίσει πιστοποιήσεις ποιότητας όπως ISO 22716. Το εξειδικευμένο προσωπικό και ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός της μονάδας αποτελεί σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, καθώς δίνει τη δυνατότητα στη WABI Beauty να παράγει η ίδια το 100% των προϊόντων της, να ανανεώνει άμεσα το εμπόρευμά της και να λανσάρει με μεγάλη ταχύτητα νέα πρωτοποριακά προϊόντα ανταγωνιστικά σε ποιότητα και τιμή.
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Η WABI Beauty ερευνά, αναπτύσσει και παράγει ασφαλή και πιστοποιημένα προϊόντα που ακολουθούν τα πιο δημοφιλή beauty trends. H γκάμα προϊόντων της WABI Beauty περιλαμβάνει πρωτοποριακές φόρμουλες μακιγιάζ σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για κάθε στυλ, καλλυντικά περιποίησης προσώπου και σώματος και μια μεγάλη ποικιλία από αρώματα και αξεσουάρ ομορφιάς. Η καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής που διαθέτει, την καθιστά πολύ ανταγωνιστική στον κλάδο της, καθώς είναι σε θέση να παράγει η ίδια και κατ’ αποκλειστικότητα το 100% των προϊόντων make up, καλλυντικών και αρωμάτων που προωθεί στην αγορά, χωρίς να εξαρτάται από άλλους προμηθευτές. Αυτή η συνθήκη, δίνει τη δυνατότητα στη WABI Beauty, να λανσάρει πολύ άμεσα νέα και άκρως ποιοτικά προϊόντα, κερδίζοντας έτσι την ικανοποίηση αλλά και την εμπιστοσύνη του κοινού .
Χαμηλό κόστος αρχικής επένδυσης με το υψηλότερο κόστος κερδοφορίας.
Δυναμικό Brand. Ποιοτικά, προσιτά σε τιμές προϊόντα που κερδίζουν ολοένα και περισσότερους πιστούς πελάτες.
Διαρκής έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών.
Πλούσια ποικιλία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Μεγάλο ποσοστό προϊόντων ταχείας κυκλοφορίας.
Ταχύτητα κάλυψης ελλείψεων μέσω Real-Time παρακολούθησης αποθήκης καταστημάτων, εξασφαλίζοντας πληρότητα.
Αποκλειστικότητα περιοχής και μεγάλα περιθώρια κέρδους για σίγουρη και ταχεία απόσβεση κεφαλαίου.
Αποτελεσματική εκπαίδευση του προσωπικού και των στελεχών.
Μεγάλη επένδυση της WABI Beauty στο marketing. Συστηματικές και αποτελεσματικές ενέργειες σε εταιρικό & τοπικό επίπεδο.
Συνεχή οργάνωση και υποστήριξη σε όλους τους τομείς (marketing, τεχνολογία, πωλήσεις).
Συστηματική παρακολούθηση της πορείας του καταστήματος.
Πλήρη υποστήριξη κατασκευής και ολοκλήρωσης του καταστήματος. Δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι.

BE A PARTNER

Discover the WABI Concept Franchise

WABI BEAUTY INTERNATIONAL

Στείλτε μας μήνυμα