Μενου
Το καλαθι μου

WABI BEAUTY

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η WABI Beauty είναι η No.1 ελληνική εταιρεία παραγωγής μακιγιάζ και καλλυντικών προϊόντων που εδρεύει στην Αθήνα, καταφέρνοντας να δημιουργήσει 600 νέες διαφορετικές φόρμουλες για τα προϊόντα της τα τελευταία 3 χρόνια.

Δίνοντας μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων της, η WABI Beauty έχει δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη ερευνητική ομάδα ανάπτυξης, η οποία αναλύει τις νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς δημιουργώντας νέες φόρμουλες καλλυντικών που είναι εντελώς προσαρμοσμένες στις ανάγκες των καταναλωτών στη διεθνή αγορά.

Διαθέτει εξειδικευμένο εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου για τη διασφάλιση της αξιοπιστίας των προϊόντων της.

Η WABI Beauty ΔΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ : 

  •  περιβάλλον 
  •  βιωσιμότητα
  •  τοπικές κοινότητες (συμμετέχει σε πολλές δράσεις κοινωνικής ευθύνης)

Η WABI Beauty έχει διεθνή παρουσία και εξάγει τα προϊόντα της σε πολλές χώρες, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με διακεκριμένους επαγγελματίες του κλάδου του μακιγιάζ για τη δημιουργία συλλογών και την προώθηση των προϊόντων της σε διεθνές επίπεδο.


BRAND NAME 

Η WABI Beauty εμπνεύστηκε το όνομά της από την πεποίθηση που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα για τον εαυτό της, δηλαδή να νιώθει Υπέροχη (Wodenrful), Γοητευτική (Amazing), Όμορφη (Beautiful) και φυσικά να Εμπνέει (Ιnspiring). Η WABI Beauty πρωταγωνιστεί με το δικό της statement στο χώρο του μακιγιάζ και της ομορφιάς εμπνέοντας συνεχώς τους λάτρεις της με πρωτοποριακά προϊόντα, που ακολουθούν τις διεθνείς τάσεις της μόδας, προϊόντα άκρως ποιοτικά που ο καθένας μπορεί να τα αποκτήσει.


ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Το εργοστάσιο που διαθέτει η WABI Beauty είναι εξοπλισμένο με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και μηχανήματα παραγωγής, ενώ όλα τα προϊόντα της υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και ασφάλειας καταφέρνοντας να εξασφαλίσει πιστοποιήσεις ποιότητας όπως ISO 22716. Το εξειδικευμένο προσωπικό και ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός της μονάδας αποτελεί σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, καθώς δίνει τη δυνατότητα στη WABI Beauty να παράγει η ίδια το 100% των προϊόντων της, να ανανεώνει άμεσα το εμπόρευμά της και να λανσάρει με μεγάλη ταχύτητα νέα πρωτοποριακά προϊόντα ανταγωνιστικά σε ποιότητα και τιμή.


ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η WABI Beauty ερευνά, αναπτύσσει και παράγει ασφαλή και πιστοποιημένα προϊόντα που ακολουθούν τα πιο δημοφιλή beauty trends.
H γκάμα προϊόντων της WABI Beauty περιλαμβάνει πρωτοποριακές φόρμουλες μακιγιάζ σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για κάθε στυλ, καλλυντικά περιποίησης προσώπου και σώματος και μια μεγάλη ποικιλία από αρώματα και αξεσουάρ ομορφιάς.
Η καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής που διαθέτει, την καθιστά πολύ ανταγωνιστική στον κλάδο της, καθώς είναι σε θέση να παράγει η ίδια και κατ’ αποκλειστικότητα το 100% των προϊόντων make up, καλλυντικών και αρωμάτων που προωθεί στην αγορά, χωρίς να εξαρτάται από άλλους προμηθευτές. Αυτή η συνθήκη, δίνει τη δυνατότητα στη WABI Beauty, να λανσάρει πολύ άμεσα νέα και άκρως ποιοτικά προϊόντα, κερδίζοντας έτσι την ικανοποίηση αλλά και την εμπιστοσύνη του κοινού .