Μενου
Το καλαθι μου

Brushes

PROFESSIONAL BRUSHES, η απόλυτη συλλογή πινέλων για κάθε επαγγελματία αλλά και κάθε λάτρη του μακιγιάζ.Το BUFFY FOUNDATION BRUSH by WABI Beauty, είναι πινέλο υψηλής πυκνότητας για αψεγάδιαστη εφαρμογή foundation στο πρόσωπο χωρίς να δημιουργεί γραμμές. Κατάλληλο για ομοιόμορφη και λεία εφαρμογή όλων..
11,95€
PROFESSIONAL BRUSHES, η απόλυτη συλλογή πινέλων για κάθε επαγγελματία αλλά και κάθε λάτρη του μακιγιάζ.Το επαγγελματικό πινέλο για foundation της WABI Beauty, είναι επίπεδο, εύκαμπτο, κωνικό και ιδανικό για υγρές και κρεμώδεις συνθέσεις. Εξασφαλίζει ομοιόμορφη και απόλυτα λεία εφαρμογή. Είναι το ιδα..
9,95€
PROFESSIONAL BRUSHES, η απόλυτη συλλογή πινέλων για κάθε επαγγελματία αλλά και κάθε λάτρη του μακιγιάζ.Το CONCEALER BRUSH της WABI Beauty, είναι πολύ πυκνό, μαλακό πινέλο για κονσιλερ, ειδικά σχεδιασμένο για την άψογη εφαρμογή διορθωτικών προϊόντων. Η πυκνότητα και ο σχεδιασμός του επιτρέπουν την επ..
8,95€
PROFESSIONAL BRUSHES, η απόλυτη συλλογή πινέλων για κάθε επαγγελματία αλλά και κάθε λάτρη του μακιγιάζΤο BLUSH BRUSH by WABI Beauty, είναι εξαιρετικά μαλακό, λοξό πινέλο για ρουζ ή την εφαρμογή contouring. Ένα πινέλο εξαιρετικό σε ποιότητα, φαρδύ και με άριστη πυκνότητα για να δουλέψετε τέλεια στις..
12,95€
PROFESSIONAL BRUSHES, η απόλυτη συλλογή πινέλων για κάθε επαγγελματία αλλά και κάθε λάτρη του μακιγιάζ.Το FAN BRUSH by WABI Beauty, είναι ένα πολυχρηστικό πυκνό πινέλο σε σχήμα βεντάλιας για highlighter ή εφαρμογή πούδρας. Το σχήμα του είναι ιδανικό για την ομοιόμορφη και αέρινη κάλυψη του προσώπου ..
10,95€
PROFESSIONAL BRUSHES, η απόλυτη συλλογή πινέλων για κάθε επαγγελματία αλλά και κάθε λάτρη του μακιγιάζ.Το POWDER BRUSH by WABI Beauty, είναι εξαιρετικά μαλακό και ευέλικτο πινέλο πούδρας που διαχέει απαλά και ομοιόμορφα το προϊόν επάνω στο δέρμα. Οι πυκνές τρίχες του φροντίζουν για να δημιουργήσετε ..
12,95€
PROFESSIONAL BRUSHES, η απόλυτη συλλογή πινέλων για κάθε επαγγελματία αλλά και κάθε λάτρη του μακιγιάζ.Το EYELINER BRUSH by WABI Beauty είναι ένα επαγγελματικό πυκνό πινέλο eyeliner με εξαιρετικά ευθύγραμμη κοπή για απόλυτο έλεγχο και μέγιστη ακρίβεια στο μακιγιάζ. Ο σχεδιασμός του είναι ιδανικός γι..
7,45€
PROFESSIONAL BRUSHES, η απόλυτη συλλογή πινέλων για κάθε επαγγελματία αλλά και κάθε λάτρη του μακιγιάζ.Το LIP BRUSH by WABI Beauty, είναι ένα εξαιρετικά πυκνό και κωνικό πινέλο χειλιών για την ομοιόμορφη εφαρμογή του κραγιόν αλλά και τη ρύθμιση της σωστής ποσότητας. Επαγγελματικό εργαλείο μακιγιάζ γ..
7,45€
PROFESSIONAL BRUSHES, η απόλυτη συλλογή πινέλων για κάθε επαγγελματία αλλά και κάθε λάτρη του μακιγιάζ.Το EYEBROW BRUSH by WABI Beauty, είναι ένα εξαιρετικά πυκνό και λεπτό πινέλο φρυδιών, κατάλληλο για εφαρμογή προϊόντων είτε σε μορφή gel είτε σκόνης. Είναι το ιδανικό πινέλο για τα φρύδια καθώς η λ..
7,45€
PROFESSIONAL BRUSHES, η απόλυτη συλλογή πινέλων για κάθε επαγγελματία αλλά και κάθε λάτρη του μακιγιάζ.Το BLENDING BRUSH by WABI Beauty, είναι ένα στρογγυλεμένο, θολωτό πινέλο για σκιά ματιών ιδανικό για να αναμείξετε τέλεια τις σκιές κάτω από το κόκκαλο των ματιών και να δώσετε βάθος στο βλέμμα. Εί..
7,45€
PROFESSIONAL BRUSHES, η απόλυτη συλλογή πινέλων για κάθε επαγγελματία αλλά και κάθε λάτρη του μακιγιάζ.Το ANGLED SHADOW BRUSH by WABI Beauty, είναι ένα ιδιαίτερα πυκνό, λοξό πινέλο για την εφαρμογή σκιάς ματιών, ιδανικό για σχηματισμό γωνίας. Ο σχεδιασμός του είναι ιδανικός για φωτοσκίαση, ανάμειξη ..
7,45€
PROFESSIONAL BRUSHES, η απόλυτη συλλογή πινέλων για κάθε επαγγελματία αλλά και κάθε λάτρη του μακιγιάζ.Το FLAT EYEBASE BRUSH by WABI Beauty, είναι το βασικό πινέλο για σκιά ματιών, απαραίτητο σε κάθε νεσεσέρ. Επίπεδο, κατάλληλα πυκνό και ιδανικό για τη σταθερή εφαρμογή σκιάς στο κινητό βλέφαρο. Οι σ..
7,45€
Πινέλο Foundation με συνθετική τρίχα. Πινέλο προσώπου για εφαρμογή κρέμας, μους και υγρό foundation...
6,00€
KOST KABUKI POWDER/HIGHLIGHTER BRUSH PN05Ιδανικό πινέλο για την εφαρμογή προϊόντων σε μορφή πούδρας...
9,00€
Το πινέλο Kabuki είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να επιτρέπει την ακριβή και ελεγχόμενη εφαρμογή της πούδρας ή του ρουζ. Κατασκευασμένο από συνθετικές τρίχες...
6,50€
Nothing less than excellence!Επαγγελματικό πινέλο, ιδανική επιλογή για ομοιόμορφη εφαρμογή από κρεμώδες ή υγρό foundation. Πολύ μαλακό, με εξαιρετικής ποιότητας τρίχες  για να μην προκαλεί ερεθισμούς και τραυματισμούς στο πρόσωπο. Η πυκνότητα και το σχήμα της βούρτσας προσφέρει φυσικό αποτέλεσμ..
9,95€
Ένα πινέλο με απαλές συνθετικές ίνες και ελαφρώς οβάλ σχήμα, που το κάνει ιδανικό για ανάμειξη και φωτοσκίαση του ρουζ...
6,50€
Ένα πινέλο με φυσική τρίχα, ιδανικό για την εφαρμογή και την ανάμειξη των σκιών ματιών. ..
4,50€
Πινέλο ιδανικό για την εφαρμογή του foundation, τόσο για compact όσο και για υγρή μορφή. Small size...
6,50€
Πινέλο ιδανικό για την εφαρμογή του foundation, τόσο για compact όσο και για υγρή μορφή. Large size...
6,50€
Εμφάνιση 1 έως 21 από 21 (1 Σελ.)