Μενου
Το καλαθι μου

Brushes

Πινέλο υψηλής πυκνότητας για άψεγάδιαστη εφαρμογή foundation, χωρίς γραμμές. Ιδανικό για όλες τις βάσεις (υγρή, κρεμώδης, compact), για ομοιόμορφη και λεία κάλυψηΠοσότητα: 63 gr..
12,95€
Πινέλο επίπεδο και εύκαμπτο με κωνική μύτη, ιδανικό για υγρές και κρεμώδεις συνθέσεις.Εξασφαλίζει ομοιόμορφη και λεία εφαρμογή, είναι ιδανικό για άψογη κάλυψη με foundation, χωρίς γραμμές, σε υγρή ή compact μορφή.Ποσότητα: 27 gr..
11,95€
Πολύ πυκνό, μαλακό πινέλο για άψογη εφαρμογή διορθωτικών προϊόντων και κάλυψη ατελειών. Ιδανικό για υγρό ή compact concealer, σε μάτια και περιοχές με ερυθρότητα.Ποσότητα: 19 gr..
9,45€
Εξαιρετικά μαλακό, λοξό πινέλο για ρουζ ή contouring. Φαρδύ με άριστη πυκνότητα, ιδανικό για τις φυσικές κόγχες του προσώπου. Η γωνία του επιτρέπει ακριβή ανάδειξη γωνιών και ζυγωματικών με επαγγελματικές τεχνικές.Ποσότητα: 72 gr..
13,95€
Πολυχρηστικό πυκνό πινέλο σε σχήμα βεντάλιας για highlighter ή πούδρα. Ιδανικό για ομοιόμορφη εφαρμογή πούδρας ή προϊόντων λάμψης στο πρόσωπο. Απομακρύνει υπολείμματα σκιάς από το πρόσωπο και κάτω από τα μάτια.Ποσότητα: 40 gr..
11,95€
Εξαιρετικά μαλακό και ευέλικτο πινέλο πούδρας, διαχέει απαλά και ομοιόμορφα το προϊόν στο δέρμα. Πυκνές τρίχες για κάλυψη και φινίρισμα, ιδανικό για πούδρα και bronzer, είτε compact είτε ελεύθερης μορφής.Ποσότητα: 84 gr..
13,95€
Επαγγελματικό πινέλο με ευθύγραμμη κοπή για ακρίβεια στο μακιγιάζ, κατάλληλο για eyeliner και λεπτές εφαρμογές σκιάς στα μάτια.Ποσότητα: 9 gr..
7,95€
Πυκνό κωνικό πινέλο χειλιών για ομοιόμορφη εφαρμογή κραγιόν, ρύθμιση ποσότητας και ακρίβεια περιγράμματος χειλιών.Ποσότητα: 9 gr..
7,95€
Πυκνό λεπτό πινέλο φρυδιών για gel ή σκόνη. Ιδανικό για ακρίβεια στο σχήμα και γέμισμα των φρυδιών.Ποσότητα: 8 gr..
7,95€
Στρογγυλεμένο θολωτό πινέλο για άψογο μίξιμο σκιών, δημιουργία βάθους στο βλέμμα και σκίαση. Κατάλληλο για τόξο και εξωτερική γωνία ματιού, με δυνατότητα χρήσης σε στεγνό ή υγρό.Ποσότητα: 9 gr..
7,95€
Πυκνό λοξό πινέλο για εφαρμογή σκιάς και σχηματισμό γωνίας ματιού. Ιδανικό για φωτοσκίαση, ανάμειξη σκιών και εφαρμογή σκιάς στην πτυχή και τις γωνίες του ματιού, καθώς και highlighter στο τόξο του φρυδιού.Ποσότητα: 14 gr..
7,95€
Βασικό πινέλο για σκιές ματιών. Επίπεδο, πυκνό, για σταθερή εφαρμογή σκιάς στο κινητό βλέφαρο. Συνθετικές τρίχες για επαγγελματικό αποτέλεσμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στεγνό ή υγρό.Ποσότητα: 12 gr..
7,95€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)