Μενου
Το καλαθι μου

Length Mascara

Αφήστε τα μάτια σας να ξεχωρίσουν ακόμη περισσότερο με την EXPLOSIVE CLEAR LASH, χάρη στην επαναστατική της φόρμουλα για φυσικό αποτέλεσμα! Η διάφανη EXPLOSIVE CLEAR LASH χαρίζει ακόμη πιο έντονο όγκο στις βλεφαρίδες! Το ειδικά διαμορφωμένο σιλικονού..
7,95€
Εντυπωσιάστε με την EXPLOSIVE LASH για τρισδιάστατες βλεφαρίδες χάρη στην επαναστατική της φόρμουλα που τις αναδεικνύει σαν να ήταν «ψεύτικες»! Εμπλουτισμένη Mascara με τις πιο έντονες χρωσtικές σε 5 διαφορετικές αποχρώσεις, κάνει τις βλεφαρίδες να δείχνουν εντυπωσιακές..
9,95€
Η Mascara THE EXTENDER διαθέτει το απόλυτο κωνικό βουρτσάκι, αρκετά ευέλικτο για να χαρίζει έμφαση στα δύσκολα σημεία. Ένα βουρτσάκι – μαγικό ραβδάκι – με λεπτότερο άκρο που καταφέρνει να εστιάζει στις άκρες και τις εσωτερικές πλευρές των βλεφαρίδων προσθέτοντας όγκο. Εφαρμόστε τη μάσκαρα για μήκος ..
8,45€
Mascara για μέγιστο διαχωρισμό.Το βουρτσάκι σιλικόνης διαχωρίζει μια-μια τις βλεφαρίδες για απόλυτο διαχωρισμό ενώ το εργονομικό του σχήμα μακιγιάρει και τις πιο κοντές τρίχες. Η σύνθεση με κερί Carnauba περικλείει τις βλεφαρίδες δίνοντας όγκο ενώ το κερί μέλισσας θρέφει αποτρέποντας από το σπάσιμο ..
9,95€
Mascara για διαχωρισμό και μήκος.Έλεγχος και αποτέλεσμα ανάλογα με την διάθεση χάρη στο εργονομικό βουρτσάκι που προσφέρει διαχωρισμό και μήκος στη στιγμή. Η σύνθεση με κερί Carnauba περικλείει τις βλεφαρίδες δίνοντας όγκο ενώ το κερί μέλισσας θρέφει αποτρέποντας το σπάσιμο τους.Ποσότητα: 15 ml..
8,95€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)