Μενου
Το καλαθι μου

Perfume

TYPE STRONGER WITH YOU 50MLΤο Stronger With You είναι ένα Αρωματικό Φούγκερ άρωμα για άνδρες.Οι νότες κορυφής είναι Κάρδαμο, ροζ πιπέρι, φύλλο βιολέτας και μέντα, οι μεσαίες νότες είναι ανανάς, Κανέλα, πεπόνι, φασκόμηλο και Λεβάντα, οι νότες της βάσης είναι Βανίλια, κάστανο, αμπερόξυλο, Κέδρος ..
9,45€
TYPE STRONGER WITH YOU 100MLΤο Stronger With You είναι ένα Αρωματικό Φούγκερ άρωμα για άνδρες.Οι νότες κορυφής είναι Κάρδαμο, ροζ πιπέρι, φύλλο βιολέτας και μέντα, οι μεσαίες νότες είναι ανανάς, Κανέλα, πεπόνι, φασκόμηλο και Λεβάντα, οι νότες της βάσης είναι Βανίλια, κάστανο, αμπερόξυλο, Κέδρος..
14,95€
TYPE TABACCO VANILLE 50MLΤο Tobacco Vanille είναι ένα Ανατολίτικο Πικάντικο άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι φύλλο ταμπάκο και νότες μπαχαρικών, οι μεσαίες νότες είναι Βανίλια, Κακάο, σπόρος Τόνκα και άνθη ταμπάκου; οι νότες της βάσης είναι Αποξηραμμένα φρούτα και νότες ξύλων...
9,45€
TYPE TABACCO VANILLE 100MLΤο Tobacco Vanille είναι ένα Ανατολίτικο Πικάντικο άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι φύλλο ταμπάκο και νότες μπαχαρικών, οι μεσαίες νότες είναι Βανίλια, Κακάο, σπόρος Τόνκα και άνθη ταμπάκου; οι νότες της βάσης είναι Αποξηραμμένα φρούτα και νότες ξύλων...
14,95€
TYPE OCEAN 50MLLuna Rossa Ocean από Prada είναι ένα Αρωματικο Φουγκερ άρωμα για άνδρες.Οι νότες κορυφής είναι Περγαμόντο, ροζ πιπέρι και Αρτεμισία; οι μεσαίες νότες είναι Λεβάντα, ίριδα, φασκόμηλο, καστόρι ,σουέτ και σαφράν; οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, Βέτιβερ Αϊτής, Καραμέλα και..
9,45€
TYPE OCEAN 100MLLuna Rossa Ocean από Prada είναι ένα Αρωματικο Φουγκερ άρωμα για άνδρες.Οι νότες κορυφής είναι Περγαμόντο, ροζ πιπέρι και Αρτεμισία; οι μεσαίες νότες είναι Λεβάντα, ίριδα, φασκόμηλο, καστόρι ,σουέτ και σαφράν; οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, Βέτιβερ Αϊτής, Καραμέλα κα..
14,95€
TYPE BODY KOUROS 50MLΤο Body Kouros είναι ένα Ανατολίτικο Πικάντικο άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι Ευκάλυπτος και θυμίαμα, οι μεσαίες νότες είναι Κέδρος Κίνας και φασκόμηλο, η νότα της βάσης είναι Βενζόη...
9,45€
TYPE BODY KOUROS 100MLΤο Body Kouros είναι ένα Ανατολίτικο Πικάντικο άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι Ευκάλυπτος και θυμίαμα; οι μεσαίες νότες είναι Κέδρος Κίνας και φασκόμηλο; η νότα της βάσης είναι Βενζόη...
14,95€
TYPE LA NUIT DE L' HOMME 50MLΤο La Nuit de l'Homme είναι ένα ξυλώδες πικαντικο άρωμα για άνδρες.Η νότα κορυφής είναι κάρδαμο, οι μεσαίες νότες είναι λεβάντα, κέδρος της Βιρτζίνια και περγαμόντο, οι νότες της βάσης είναι βέτιβερ και κύμινο...
9,45€
TYPE LA NUIT DE L' HOMME 100MLΤο La Nuit de l'Homme είναι ένα ξυλώδες πικαντικο άρωμα για άνδρες.Η νότα κορυφής είναι κάρδαμο, οι μεσαίες νότες είναι λεβάντα, κέδρος της Βιρτζίνια και περγαμόντο, οι νότες της βάσης είναι βέτιβερ και κύμινο...
14,95€
TYPE ACQUA DI GIO 50MLΤο Acqua di Gio είναι ένα Υδάτινο Αρωματικό άρωμα για άνδρες.Οι νότες κορυφής είναι λάιμ, λεμόνι, Περγαμόντο, γιασεμί, πορτοκάλι, Μανταριν ορανζ και νερόλι, οι μεσαίες νότες είναι θαλασσινές νότες, γιασεμί, Καλόνη, ροδάκινο, φρέζια, δεντρολίβανο, υάκυνθος, Κυκλάμινο, κόλια..
9,45€
TYPE ACQUA DI GIO 100MLΤο Acqua di Gio είναι ένα Υδάτινο Αρωματικό άρωμα για άνδρες.Οι νότες κορυφής είναι λάιμ, λεμόνι, Περγαμόντο, γιασεμί, πορτοκάλι, Μανταριν ορανζ και νερόλι, οι μεσαίες νότες είναι θαλασσινές νότες, γιασεμί, Καλόνη, ροδάκινο, φρέζια, δεντρολίβανο, υάκυνθος, Κυκλάμινο, κόλι..
14,95€
TYPE TERRE D' HERMES 50 MLΤο Terre d'Hermès είναι ένα Ξυλώδης Πικαντικο άρωμα για άνδρες.Οι νότες κορυφής είναι πορτοκάλι και γκρειπφρουτ, οι μεσαίες νότες είναι πιπέρι, πελαργόνιο και τσακμακόπετρα, οι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ, Κέδρος, πατσουλί και Βενζόη. ..
9,45€
TYPE TERRE D' HERMES 100 MLΤο Terre d'Hermès είναι ένα Ξυλώδες Πικαντικο άρωμα για άνδρες.Οι νότες κορυφής είναι πορτοκάλι και γκρειπφρουτ, οι μεσαίες νότες είναι πιπέρι, πελαργόνιο και τσακμακόπετρα, οι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ, Κέδρος, πατσουλί και Βενζόη. ..
14,95€
 TYPE POUDREE 50 MLΤο Poudree  είναι ένα άρωμα  με ξυλώδες μόσχο, λουλουδένιο για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι γιασεμί, τριαντάφυλλο Βουλγαρίας και άνθη πορτοκαλιάς; η μεσαία νότα είναι μόσχος, οι νότες της βάσης είναι κουμαρίνη, κέδρος, βέτιβερ και πατσουλί...
9,45€
 TYPE POUDREE 100 MLΤο Poudree  είναι ένα άρωμα  με ξυλώδες μόσχο, λουλουδένιο για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι γιασεμί, τριαντάφυλλο Βουλγαρίας και άνθη πορτοκαλιάς; η μεσαία νότα είναι μόσχος, οι νότες της βάσης είναι κουμαρίνη, κέδρος, βέτιβερ και πατσουλί...
14,95€
TYPE FOR HER 50 ML Το Her είναι ένα Φρουτένιο Γκουρμε Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες.Οι νότες κορυφής είναι φράουλα, βατόμουρο, βατόμουρο, βύσσινο, μαύρη σταφίδα, πορτοκάλι μανταρίνι και λεμόνι; οι μεσαίες νότες είναι Βιολέτα και Γιασεμί; Οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, Βανίλια, Κασμέρι, Νότες..
9,45€
TYPE FOR HER 100 ML Το Her είναι ένα Φρουτένιο Γκουρμε Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες.Οι νότες κορυφής είναι φράουλα, βατόμουρο, βατόμουρο, βύσσινο, μαύρη σταφίδα, πορτοκάλι μανταρίνι και λεμόνι; οι μεσαίες νότες είναι Βιολέτα και Γιασεμί; Οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, Βανίλια, Κασμέρι, Νότε..
14,95€
ΤΥΠΟΣ PRADA INFUSION D'IRISΤο Infusion d'Iris είναι ένα Μόσχο Ξυλώδες Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες.Οι νότες κορυφής είναι άνθη πορτοκαλιάς Αφρικής, νερόλι, πορτοκάλι και μανταρίνι, οι μεσαίες νότες είναι ίριδα, γάλβανο και μαστίχα; οι νότες της βάσης είναι θυμίαμα, κέδρος της Βιρτζίνιας, βενζόη κα..
9,45€
ΤΥΠΟΣ PRADA INFUSION D'IRISΤο Infusion d'Iris είναι ένα Μόσχο Ξυλώδες Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες.Οι νότες κορυφής είναι άνθη πορτοκαλιάς Αφρικής, νερόλι, πορτοκάλι και μανταρίνι, οι μεσαίες νότες είναι ίριδα, γάλβανο και μαστίχα; οι νότες της βάσης είναι θυμίαμα, κέδρος της Βιρτζίνιας, βενζόη κα..
14,95€
TYPE EAU DES MERVEILLESEau des Merveilles από Hermès είναι ένα Ξυλώδη άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι πορτοκάλι, Ρητίνη ελέμι και λεμόνι; οι μεσαίες νότες είναι Κεχριμπάρι, πιπέρι, ροζ πιπέρι και Βιολέτα; οι νότες της βάσης είναι έλατο, Κέδρος, Βέτιβερ Μαδαγασκάρης, βρ..
9,45€
TYPE EAU DES MERVEILLESEau des Merveilles από Hermès είναι ένα Ξυλώδη άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι πορτοκάλι, Ρητίνη ελέμι και λεμόνι; οι μεσαίες νότες είναι Κεχριμπάρι, πιπέρι, ροζ πιπέρι και Βιολέτα; οι νότες της βάσης είναι έλατο, Κέδρος, Βέτιβερ Μαδαγασκάρης, βρ..
14,95€
ΤΥΠΟΣ IDOLEΤο Idôle είναι ένα Κυπαρισσί Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες.Οι νότες κορυφής είναι αχλάδι, περγαμόντο και ροζ πιπέρι, οι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο και γιασεμί, οι νότες της βάσης είναι λευκός μόσχος, βανίλια, πατσουλί και κέδρος...
9,45€
TYPE IDOLEΤο Idôle είναι ένα Σύπρε Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι αχλάδι, Περγαμόντο και ροζ πιπέρι, οι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο και γιασεμί, οι νότες της βάσης είναι λευκός μόσχος, Βανίλια, πατσουλί και Κέδρος...
14,95€
TYPE YSL LIBRE 50 ML Το Libre είναι ένα Φουγκερ Ανατολης άρωμα για γυναίκες.Οι νότες κορυφής είναι Λεβάντα, Μανταριν ορανζ, Φραγκοστάφυλλο και Πετιγκραίν, οι μεσαίες νότες είναι Λεβάντα, άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμί, οι νότες της βάσης είναι Βανίλια Μαδαγασκάρης, Μόσχος, Κέδρος και Γκρίζα ..
9,45€
TYPE YSL LIBRE 100 ML Το Libre είναι ένα Φουγκερ Ανατολης άρωμα για γυναίκες.Οι νότες κορυφής είναι Λεβάντα, Μανταριν ορανζ, Φραγκοστάφυλλο και Πετιγκραίν, οι μεσαίες νότες είναι Λεβάντα, άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμί, οι νότες της βάσης είναι Βανίλια Μαδαγασκάρης, Μόσχος, Κέδρος και Γκρίζα..
14,95€
TYPE JPG SCANDAL 50 ML Το Scandal είναι ένα Συπρε Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες.Οι νότες κορυφής είναι Σανγκουίνι και Μανταριν ορανζ; οι μεσαίες νότες είναι μέλι, γαρδένια, άνθη πορτοκαλιάς, γιασεμί και ροδάκινο; οι νότες της βάσης είναι Μελισσοκέρι, Καραμέλα, πατσουλί και γλυκό..
9,45€
TYPE SCANDAL 100 ML Το Scandal είναι ένα Συπρε Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες.Οι νότες κορυφής είναι Σανγκουίνι και Μανταριν ορανζ; οι μεσαίες νότες είναι μέλι, γαρδένια, άνθη πορτοκαλιάς, γιασεμί και ροδάκινο; οι νότες της βάσης είναι Μελισσοκέρι, Καραμέλα, πατσουλί και γλυκόρρι..
14,95€
TYPE ANGEL 50 MLΤο Angel είναι ένα Βανιλια Ανατολης άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι μαλλί της γριάς, Καρύδα, κασσία, πεπόνι, γιασεμί, Περγαμόντο, ανανάς και Μανταριν ορανζ; οι μεσαίες νότες είναι μέλι, κόκκινα μούρα, Βατόμουρο, δαμάσκηνο, Βερίκοκο, ροδάκινο, γιασεμί, ορχιδέα, κύ..
9,45€
TYPE ANGEL 100 MLΤο Angel είναι ένα Βανιλια Ανατολης άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι μαλλί της γριάς, Καρύδα, κασσία, πεπόνι, γιασεμί, Περγαμόντο, ανανάς και Μανταριν ορανζ; οι μεσαίες νότες είναι μέλι, κόκκινα μούρα, Βατόμουρο, δαμάσκηνο, Βερίκοκο, ροδάκινο, γιασεμί, ορχιδέα, κ..
14,95€
TYPE BON BON 50 MLΤο Bonbon είναι ένα Φρουτένιο Γκουρμέ Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες.Οι νότες κορυφής είναι ροδάκινο, Μανταριν ορανζ και πορτοκάλι, οι μεσαίες νότες είναι Καραμέλα, άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμί, οι νότες της βάσης είναι Κεχριμπάρι, σανδαλόξυλο, ξύλο γκουαϊα..
9,45€
TYPE BON BON 100 MLΤο Bonbon είναι ένα Φρουτένιο Γκουρμέ Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες.Οι νότες κορυφής είναι ροδάκινο, Μανταριν ορανζ και πορτοκάλι, οι μεσαίες νότες είναι Καραμέλα, άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμί, οι νότες της βάσης είναι Κεχριμπάρι, σανδαλόξυλο, ξύλο γκουαϊακ κα..
14,95€
TYPE BLOOM 50 MLTo Bloom είναι ένα Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες.Η νότα κορυφής είναι γιασεμί, η μεσαία νότα είναι τουμπερόζα, η νότα της βάσης είναι αγιόκλημα ρανγκούν αναρριχητικό...
9,45€
TYPE BLOOM 100 MLTo Bloom είναι ένα Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες.Η νότα κορυφής είναι γιασεμί, η μεσαία νότα είναι τουμπερόζα, η νότα της βάσης είναι αγιόκλημα ρανγκούν αναρριχητικό...
14,95€
 TYPE BRONZE GODDESS 100MLΤο Bronze Goddess είναι ένα Αμπερι Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Η νότα κορυφής είναι Καρύδα, η μεσαία νότα είναι λουλούδι τιαρέ, οι νότες της βάσης είναι Βανίλια, Κεχριμπάρι και σανδαλόξυλο...
9,45€
 TYPE BRONZE GODDESS 100MLΤο Bronze Goddess είναι ένα Αμπερι Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Η νότα κορυφής είναι Καρύδα, η μεσαία νότα είναι λουλούδι τιαρέ, οι νότες της βάσης είναι Βανίλια, Κεχριμπάρι και σανδαλόξυλο...
14,95€
 TYPE COCO MADEMOISELLEΤο Coco Mademoiselle είναι ένα Αμπέρ Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι πορτοκάλι, Μανταρίνι, Περγαμόντο και άνθη πορτοκαλιάς, οι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο Τουρκίας, γιασεμί, μιμόζα και Υλάνγκ Υλάνγκ, οι νότες της βάσης είναι πατσουλί,..
9,45€
 TYPE COCO MADEMOISELLEΤο Coco Mademoiselle είναι ένα Αμπέρ Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι πορτοκάλι, Μανταρίνι, Περγαμόντο και άνθη πορτοκαλιάς, οι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο Τουρκίας, γιασεμί, μιμόζα και Υλάνγκ Υλάνγκ, οι νότες της βάσης είναι πατσουλί,..
14,95€
TYPE MY NAME 50MLΤο My Name είναι ένα Αμπερι Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες.Οι νότες κορυφής είναι ηλιοτρόπιο και λευκή βιολέτα; οι μεσαίες νότες είναι πασχαλιά, Μόσχος και Κρίνος της Παναγίας; οι νότες της βάσης είναι Βανίλια και Κεχριμπάρι...
9,45€
TYPE MY NAME 100MLΤο My Name είναι ένα Αμπερι Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες.Οι νότες κορυφής είναι ηλιοτρόπιο και λευκή βιολέτα; οι μεσαίες νότες είναι πασχαλιά, Μόσχος και Κρίνος της Παναγίας; οι νότες της βάσης είναι Βανίλια και Κεχριμπάρι...
14,95€
TYPE LA NUIT TRESOR 100 MLΤο La Nuit Trésor από Lancôme είναι ένα άρωμα βανίλια Ανατολής για γυναίκες.Οι νότες κορυφής είναι αχλάδι, μανταρίνι και Περγαμόντο, οι μεσαίες νότες είναι φράουλα, ορχιδέα βανιλια, μαύρο τριαντάφυλλο και φρούτο του πάθους, οι νότες της βάσης είναι πραλίνα, Κ..
14,95€
TYPE LA NUIT TRESOR 50 MLΤο La Nuit Trésor από Lancôme είναι ένα άρωμα βανίλια Ανατολής για γυναίκες.Οι νότες κορυφής είναι αχλάδι, μανταρίνι και Περγαμόντο, οι μεσαίες νότες είναι φράουλα, ορχιδέα βανιλια, μαύρο τριαντάφυλλο και φρούτο του πάθους, οι νότες της βάσης είναι πραλίνα, Κα..
9,45€
TYPE ALIEN 50 MLTo Alien είναι ένα Ξυλώδες Αμπερι άρωμα για γυναίκες. Η νότα κορυφής είναι γιασεμί, η μεσαία νότα είναι νότες ξύλων, η νότα της βάσης είναι Κεχριμπάρι...
9,45€
TYPE ALIEN 100 MLTo Alien είναι ένα Ξυλώδες Αμπερι άρωμα για γυναίκες. Η νότα κορυφής είναι γιασεμί, η μεσαία νότα είναι νότες ξύλων, η νότα της βάσης είναι Κεχριμπάρι...
14,95€
 Ανάλαφρο & αναζωογονητικό σπρέι σώματος από την σειρά MY MYSTIC, διαθέσιμο σε 9 διαφορετικά αρώματα! Το μυστηριώδες άρωμα του Velvet Touch αποτελείται από νότες νερό καρύδας, πράσινο μήλο, απαλό ροδάκινο, που αναμειγνύονται αρμονικά με  μεσαίες νότες lily of the vall..
7,45€
Ανάλαφρο & αναζωογονητικό σπρέι σώματος από την σειρά MY MYSTIC, διαθέσιμο σε 9 διαφορετικά αρώματα! Το μυστηριώδες άρωμα του Red Passion αποτελείται απο νότες έλαιο μανταρινιού, έλαιο λεβάντας, μαύρη σταφίδα,petit grain,περγαμόντο, που αναμειγνύονται αρμονικά με μεσαίες νότες ylan..
7,45€
Ανάλαφρο & αναζωογονητικό σπρέι σώματος από την σειρά MY MYSTIC, διαθέσιμο σε 9 διαφορετικά αρώματα! Το μυστηριώδες άρωμα του Paradise αποτελείται απο νότες γιασεμί, πορτοκάλι, περγαμόντο, μανταρίνι Σικελίας, που αναμειγνύονται αρμονικά με μεσαίες νότες γαρδένια και άνθη πορτοκαλιά..
7,45€
Ανάλαφρο & αναζωογονητικό σπρέι σώματος από την σειρά MY MYSTIC, διαθέσιμο σε 9 διαφορετικά αρώματα! Το μυστηριώδες άρωμα του Neutral αποτελείται απο νότες περγαμόντο, grapefruit, που αναμειγνύονται αρμονικά με μεσαίες νότες lily of the valley, γιασεμί, τριαντάφυλλο και άλλα ευεργετ..
7,45€
Ανάλαφρο & αναζωογονητικό σπρέι σώματος από την σειρά MY MYSTIC, διαθέσιμο σε 9 διαφορετικά αρώματα! Το μυστηριώδες άρωμα του Jasmine αποτελείται απο νότες κίτρο, φράουλα και άνθη πορτοκαλιού που αναμειγνύονται αρμονικά με μεσαίες νότες night jasmine, lily of the και άλλα ευεργετικά..
7,45€
 Ανάλαφρο & αναζωογονητικό σπρέι σώματος από την σειρά MY MYSTIC, διαθέσιμο σε 9 διαφορετικά αρώματα! Το μυστηριώδες άρωμα του Explosion αποτελείται απο νότες black currant, μήλο,prune,που αναμειγνύονται αρμονικά με μεσαίες νότες delicate jasmine, sweet caramel και άλλα ευεργε..
7,45€
Ανάλαφρο & αναζωογονητικό σπρέι σώματος από την σειρά MY MYSTIC, διαθέσιμο σε 9 διαφορετικά αρώματα! Το μυστηριώδες άρωμα του Crazy in Love αποτελείται απο νότες μανταρίνι,πορτοκάλι που αναμειγνύονται αρμονικά με μεσαίες νότες πράσινο μήλο, ροδάκινο, βιολέτα και άλλα ευεργετικά συστ..
7,45€
Ανάλαφρο & αναζωογονητικό σπρέι σώματος από την σειρά MY MYSTIC, διαθέσιμο σε 9 διαφορετικά αρώματα! Το μυστηριώδες άρωμα του Magic Spell αποτελείται απο νότες juicy raspberry, lemon zest και sugar που αναμειγνύονται αρμονικά με μεσαίες νότες black currant, καραμέλα και άλλα ευεργετ..
7,45€
Ανάλαφρο & αναζωογονητικό σπρέι σώματος από την σειρά MY MYSTIC, διαθέσιμο σε 9 διαφορετικά αρώματα!Το μυστηριώδες άρωμα του Coco Love αποτελείται απο νότες ανανά, αχλάδι και πράσινο μήλο που αναμειγνύονται αρμονικά με μεσαίες νότες βατόμουρο, cotton candy, καραμέλα και άλλα ευεργετικά συστατ..
7,45€
TYPE CHEAP & CHIC 50MLCheap & Chic είναι ένα Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι φρούτο Γιούζου, Περγαμόντο, Πετιγκραίν και Ροδόξυλο Βραζιλίας, οι μεσαίες νότες είναι Κυκλάμινο, νούφαρο, τριαντάφυλλο, παιώνια, Βιολέτα και γιασεμί, οι νότες της βάσης είναι Μόσχος,..
9,45€
TYPE CHEAP & CHIC 100MLCheap & Chic είναι ένα Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι φρούτο Γιούζου, Περγαμόντο, Πετιγκραίν και Ροδόξυλο Βραζιλίας, οι μεσαίες νότες είναι Κυκλάμινο, νούφαρο, τριαντάφυλλο, παιώνια, Βιολέτα και γιασεμί, οι νότες της βάσης είναι Μόσχος..
14,95€
 TYPE ONE MILLION MAN 100MLΤο 1 Million είναι ένα Ξυλώδες Πικαντικο άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι θαλασσινές νότες, Εσπεριδοειδή, Μανταριν ορανζ και Κάρδαμο, οι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο και ιουνίπερος, οι νότες της βάσης είναι σπόρος Τόνκα, δέρμα και πατσουλί...
14,95€
TYPE SAUVAGE 100MLΤο Sauvage είναι ένα Αρωματικο Φουγκερ άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι Περγαμόντο Καλαβρίας και πιπέρι; οι μεσαίες νότες είναι πιπέρι Σιτσουάν, Λεβάντα, ροζ πιπέρι, Βέτιβερ, πατσουλί, Γεράνι και Έλεμι, οι νότες της βάσης είναι Αμπροξάν, Κέδρος και λάβδανο...
14,95€
TYPE LEGEND 100MLΤο Legend είναι ένα Αρωματικο Φουγκερ άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι Λεβάντα, ανανάς, Περγαμόντο και Βερβένα λέμον, οι μεσαίες νότες είναι κόκκινο μήλο, Αποξηραμμένα φρούτα, βρύα δρυός, Γεράνι, κουμαρίνη και τριαντάφυλλο; οι νότες της βάσης είναι σπόρος Τόνκα και..
14,95€
TYPE INVICTUS 100MLΤο Invictus είναι ένα Ξυλώδες Υδατινο άρωμα για άνδρες.Οι νότες κορυφής είναι θαλασσινές νότες, γκρειπφρουτ και Μανταριν ορανζ, οι μεσαίες νότες είναι Δάφνη και γιασεμί, οι νότες της βάσης είναι Γκρίζα Άμβρα, ξύλο γκουαϊακ, βρύα δρυός και πατσουλί...
14,95€
TYPE HUGO 100MLTo Hugo είναι ένα Πρασινο Συπρέ άρωμα για άνδρες.Οι νότες κορυφής είναι Πράσινο Μήλο, μέντα, Λεβάντα, γκρειπφρουτ και Βασιλικός, οι μεσαίες νότες είναι φασκόμηλο, Γεράνι, Γαρύφαλλο και γιασεμί, οι νότες της βάσης είναι έλατο, Κέδρος και πατσουλί...
14,95€
 TYPE BLACK ORCHID 100MLBlack Orchid είναι ένα Αμπερι Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες.Οι νότες κορυφής είναι τρούφα, γαρδένια, Φραγκοστάφυλλο, Υλάνγκ Υλάνγκ, γιασεμί, Περγαμόντο, Μανταριν ορανζ και Αμάλφι λεμόνι, οι μεσαίες νότες είναι ορχιδέα, καρυκεύματα, γαρδένια, Νότες φρούτων, Υλάνγκ Υ..
14,95€
TYPE J'ADORE 100MLJ'adore είναι ένα Φρουτώδες Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες.Οι νότες κορυφής είναι αχλάδι, πεπόνι, μανόλια, ροδάκινο, Μανταριν ορανζ και Περγαμόντο, οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, κρίνο της κοιλάδας, τουμπερόζα, φρέζια, τριαντάφυλλο, ορχιδέα, δαμάσκηνο και Βιολέ..
14,95€
TYPE SI 100MLΤο Si είναι ένα Φρουτένιο Συπρε άρωμα για γυναίκες.Η νότα κορυφής είναι κασσία, οι μεσαίες νότες είναι Μαγιάτικο τριαντάφυλλο και φρέζια, οι νότες της βάσης είναι Βανίλια, πατσουλί, νότες ξύλων και Αμπροξάν...
14,95€
TYPE YES I AM 100MLYes I Am είναι ένα Αμπερι Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι βατόμουρο, Μανταριν ορανζ, Περγαμόντο και λεμόνι; οι μεσαίες νότες είναι γαρδένια, άνθος τζίντζερ, Κεχριμπάρι, γιασεμί, άνθη πορτοκαλιάς και τριαντάφυλλο, οι νότες της βάσης είναι ..
14,95€
TYPE WEEKEND 100MLWeekend for Women είναι ένα Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι ρεζεντά, Μανταριν ορανζ και φασκόμηλο; οι μεσαίες νότες είναι νεκταρίνι, μπλε υάκυνθο, άνθη ροδάκινιας, συγκάρπιο τριανταφυλλιάς, ίριδα, Κόκκινο Κυκλάμινο και ρίζα βιολέτας; οι νότες τ..
14,95€
TYPE SI PASSIONE 100MLSì Passione είναι ένα Φρουτώδες Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι αχλάδι, Φραγκοστάφυλλο, ροζ πιπέρι και γκρειπ φρουτ; οι μεσαίες νότες είναι ανανάς, τριαντάφυλλο, γιασεμί και ηλιοτρόπιο; οι νότες της βάσης είναι Βανίλια, Κέδρος, αμπερόξ..
14,95€
TYPE OLYMPEA 100MLΤο Olympéa είναι ένα Αμπερι Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι γιασεμί του νερού, πράσινο μανταρίνι και άνθος τζίντζερ, οι μεσαίες νότες είναι Βανίλια και αλάτι, οι νότες της βάσης είναι Γκρίζα Άμβρα, ξύλο κασμίρι και σανδαλόξυλο...
14,95€
TYPE BE DELICIOUS 100MLΤο Be Delicious  είναι ένα Φρουτώδες Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι Αγγούρι, γκρειπ φρουτ και μανόλια; οι μεσαίες νότες είναι Πράσινο Μήλο, κρίνο της κοιλάδας, τουμπερόζα, Βιολέτα και τριαντάφυλλο; οι νότες της βάσης είναι νότες ξύλων, σα..
14,95€
TYPE LIGHT BLUE 100MLΤο Light Blue είναι ένα Φρουτώδες Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι λεμόνι Σικελίας, Μήλο, Κέδρος και Λουλούδι Μπελ; οι μεσαίες νότες είναι Μπαμπού, γιασεμί και λευκό τριαντάφυλλο; οι νότες της βάσης είναι Κέδρος, Μόσχος και Κεχριμπάρι...
14,95€
TYPE  GOOD GIRL 100MLΤο Good Girl είναι ένα Αμπερι Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες.  Οι νότες κορυφής είναι Αμύγδαλο, Καφές, Περγαμόντο και λεμόνι; οι μεσαίες νότες είναι τουμπερόζα, γιασεμί σαμπακ, άνθη πορτοκαλιάς, ρίζωμα ίριδας και τριαντάφυλλο Βουλγαρίας; οι νότες της βάσης εί..
14,95€
TYPE BLACK OPIUM 100MLΤο Black Opium είναι ένα Βανιλια Ανατολης άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι αχλάδι, ροζ πιπέρι και άνθη πορτοκαλιάς; οι μεσαίες νότες είναι Καφές, γιασεμί, Πικραμύγδαλο και γλυκόρριζα; οι νότες της βάσης είναι Βανίλια, πατσουλί, ξύλο κασμίρι και Κέδρος...
14,95€
TYPE HYPNOTIC POISON 100MLΤο Hypnotic Poison  είναι ένα Βανιλια Ανατολης άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι γλυκόρριζα και Αμύγδαλο; οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί σαμπακ και άνθη πορτοκαλιάς; οι νότες της βάσης είναι Βανίλια και σπόρος Τόνκα...
14,95€
TYPE COCONUT PASSION 100MLCoconut Passion είναι ένα Φρουτένιο Γκουρμέ Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες...
14,95€
TYPE LA VIE EST BELLE 100MLΤο La Vie Est Belle είναι ένα Φρουτένιο Γκουρμέ Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι Φραγκοστάφυλλο και αχλάδι, οι μεσαίες νότες είναι ίριδα, γιασεμί και άνθη πορτοκαλιάς; οι νότες της βάσης είναι πραλίνα, Βανίλια, πατσουλί και σπόρος Τόνκα...
14,95€
TYPE BE DELICIOUS 50MLΤο Be Delicious  είναι ένα Φρουτώδες Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι Αγγούρι, γκρειπφρουτ και μανόλια; οι μεσαίες νότες είναι Πράσινο Μήλο, κρίνο της κοιλάδας, τουμπερόζα, Βιολέτα και τριαντάφυλλο; οι νότες της βάσης είναι νότες ξύλων, σανδ..
9,45€
TYPE  GOOD GIRL 50MLΤο Good Girl είναι ένα Αμπερι Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες.  Οι νότες κορυφής είναι Αμύγδαλο, Καφές, Περγαμόντο και λεμόνι; οι μεσαίες νότες είναι τουμπερόζα, γιασεμί σαμπακ, άνθη πορτοκαλιάς, ρίζωμα ίριδας και τριαντάφυλλο Βουλγαρίας; οι νότες της βάσης είν..
9,45€
TYPE ONE MILLION MAN 50MLΤο 1 Million είναι ένα Ξυλώδες Πικαντικο άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι θαλασσινές νότες, Εσπεριδοειδή, Μανταριν ορανζ και Κάρδαμο, οι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο και ιουνίπερος, οι νότες της βάσης είναι σπόρος Τόνκα, δέρμα και πατσουλί...
9,45€
TYPE SAUVAGE 50MLΤο Sauvage είναι ένα Αρωματικο Φουγκερ άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι Περγαμόντο Καλαβρίας και πιπέρι; οι μεσαίες νότες είναι πιπέρι Σιτσουάν, Λεβάντα, ροζ πιπέρι, Βέτιβερ, πατσουλί, Γεράνι και Έλεμι, οι νότες της βάσης είναι Αμπροξάν, Κέδρος και λάβδανο...
9,45€
TYPE LEGEND 50MLΤο Legend είναι ένα Αρωματικο Φουγκερ άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι Λεβάντα, ανανάς, Περγαμόντο και Βερβένα λέμον, οι μεσαίες νότες είναι κόκκινο μήλο, Αποξηραμμένα φρούτα, βρύα δρυός, Γεράνι, κουμαρίνη και τριαντάφυλλο; οι νότες της βάσης είναι σπόρος Τόνκα και ..
9,45€
TYPE INVICTUS 50MLΤο Invictus είναι ένα Ξυλώδες Υδατινο άρωμα για άνδρες.Οι νότες κορυφής είναι θαλασσινές νότες, γκρειπφρουτ και Μανταριν ορανζ, οι μεσαίες νότες είναι Δάφνη και γιασεμί, οι νότες της βάσης είναι Γκρίζα Άμβρα, ξύλο γκουαϊακ, βρύα δρυός και πατσουλί...
9,45€
TYPE HUGO 50MLTo Hugo είναι ένα Πρασινο Συπρέ άρωμα για άνδρες.Οι νότες κορυφής είναι Πράσινο Μήλο, μέντα, Λεβάντα, γκρειπφρουτ και Βασιλικός, οι μεσαίες νότες είναι φασκόμηλο, Γεράνι, Γαρύφαλλο και γιασεμί, οι νότες της βάσης είναι έλατο, Κέδρος και πατσουλί...
9,45€
TYPE BLACK OPIUM 50MLΤο Black Opium είναι ένα Βανιλια Ανατολης άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι αχλάδι, ροζ πιπέρι και άνθη πορτοκαλιάς; οι μεσαίες νότες είναι Καφές, γιασεμί, Πικραμύγδαλο και γλυκόρριζα; οι νότες της βάσης είναι Βανίλια, πατσουλί, ξύλο κασμίρι και Κέδρος...
9,45€
TYPE HYPNOTIC POISON 50MLΤο Hypnotic Poison Eau de Parfum είναι ένα Βανιλια Ανατολης άρωμα για γυναίκες.Οι νότες κορυφής είναι γλυκόρριζα και Αμύγδαλο; οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί σαμπακ και άνθη πορτοκαλιάς; οι νότες της βάσης είναι Βανίλια και σπόρος Τόνκα...
9,45€
TYPE BLACK ORCHID 50MLBlack Orchid είναι ένα Αμπερι Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες.Οι νότες κορυφής είναι τρούφα, γαρδένια, Φραγκοστάφυλλο, Υλάνγκ Υλάνγκ, γιασεμί, Περγαμόντο, Μανταριν ορανζ και Αμάλφι λεμόνι, οι μεσαίες νότες είναι ορχιδέα, καρυκεύματα, γαρδένια, Νότες φρούτων, Υλάνγκ Υλάνγκ, ..
9,45€
TYPE J'ADORE 50MLJ'adore είναι ένα Φρουτώδες Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες.Οι νότες κορυφής είναι αχλάδι, πεπόνι, μανόλια, ροδάκινο, Μανταριν ορανζ και Περγαμόντο, οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, κρίνο της κοιλάδας, τουμπερόζα, φρέζια, τριαντάφυλλο, ορχιδέα, δαμάσκηνο και Βιολέτ..
9,45€
TYPE SI 50MLΤο Si είναι ένα Φρουτένιο Συπρε άρωμα για γυναίκες.Η νότα κορυφής είναι κασσία, οι μεσαίες νότες είναι Μαγιάτικο τριαντάφυλλο και φρέζια, οι νότες της βάσης είναι Βανίλια, πατσουλί, νότες ξύλων και Αμπροξάν...
9,45€
TYPE YES I AM CACHAREL 50MLYes I Am είναι ένα Αμπερι Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι βατόμουρο, Μανταριν ορανζ, Περγαμόντο και λεμόνι; οι μεσαίες νότες είναι γαρδένια, άνθος τζίντζερ, Κεχριμπάρι, γιασεμί, άνθη πορτοκαλιάς και τριαντάφυλλο, οι νότες της βάση..
9,45€
TYPE WEEKEND 50MLWeekend for Women είναι ένα Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι ρεζεντά, Μανταριν ορανζ και φασκόμηλο; οι μεσαίες νότες είναι νεκταρίνι, μπλε υάκυνθο, άνθη ροδάκινιας, συγκάρπιο τριανταφυλλιάς, ίριδα, Κόκκινο Κυκλάμινο και ρίζα βιολέτας; οι νότ..
9,45€
TYPE SI PASSIONE 50MLSì Passione είναι ένα Φρουτώδες Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι αχλάδι, Φραγκοστάφυλλο, ροζ πιπέρι και γκρειπ φρουτ; οι μεσαίες νότες είναι ανανάς, τριαντάφυλλο, γιασεμί και ηλιοτρόπιο; οι νότες της βάσης είναι Βανίλια, Κέδρος, αμπ..
9,45€
TYPE OLYMPEA 50MLΤο Olympéa είναι ένα Αμπερι Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι γιασεμί του νερού, πράσινο μανταρίνι και άνθος τζίντζερ, οι μεσαίες νότες είναι Βανίλια και αλάτι, οι νότες της βάσης είναι Γκρίζα Άμβρα, ξύλο κασμίρι και σανδαλόξυλο...
9,45€
TYPE LIGHT BLUE 50MLΤο Light Blue είναι ένα Φρουτώδες Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι λεμόνι Σικελίας, Μήλο, Κέδρος και Λουλούδι Μπελ; οι μεσαίες νότες είναι Μπαμπού, γιασεμί και λευκό τριαντάφυλλο; οι νότες της βάσης είναι Κέδρος, Μόσχος και Κεχριμπάρι...
9,45€
TYPE COCONUT PASSION 50MLCoconut Passion είναι ένα Φρουτένιο Γκουρμέ Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες...
9,45€
TYPE LA VIE EST BELLE 50MLΤο La Vie Est Belle είναι ένα Φρουτένιο Γκουρμέ Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι Φραγκοστάφυλλο και αχλάδι, οι μεσαίες νότες είναι ίριδα, γιασεμί και άνθη πορτοκαλιάς; οι νότες της βάσης είναι πραλίνα, Βανίλια, πατσουλί και σπόρος Τόνκα...
9,45€
Εμφάνιση 1 έως 93 από 93 (1 Σελ.)