Μενου
Το καλαθι μου

Nail Treatments

Το Top Coat σφραγίζει το χρώμα που επιλέγετε για τα νύχια σας και του δίνει μεγαλύτερη ισχύ. Απόλυτα εκσυγχρονισμένο και πολύ αποτελεσματικό, παρέχει την ‘τελική πινελιά’ για άψογο manicure με την πολυπόθητη διάρκεια στο χρώμα των νυχιών. Είναι η κατάλληλη φόρμουλα για να βελτιώσετε το DIY μανικιούρ..
4,95€
Το Base Coat είναι η απαραίτητη βάση για την αποφυγή χρωματισμού της ονυχαίας πλάκας. Προετοιμάζει τα νύχια σας για την ομοιόμορφη εφαρμογή του χρώματος που θα επιλέξετε, εξασφαλίζοντας παράλληλα μεγαλύτερη διάρκεια στο μανικιούρ! Στεγνώνει αμέσως ώστε να μην χρειαστεί αναμονή για την εφαρμογή του β..
4,95€
Το Nail & Cuticle oil αποτελεί ένα προϊόν πλούσιο σε ενυδατικούς και αναγεννητικούς παράγοντες, για να παρέχει άμεση διατροφή σε λεπτά, κατεστραμμένα ή εξασθενημένα νύχια. Περιέχει ένα μοναδικό μείγμα λαδιών απαλλαγμένο από parabens, διαθέτει απαλό άρωμα καρύδας και είναι κατάλληλο για καθημεριν..
4,95€
Το Nail Hardener ενισχύει γρήγορα τα εξασθενημένα και ταλαιπωρημένα νύχια. Ενδείκνυται για νύχια που σπάνε εύκολα, που δεν μακραίνουν, που είναι ευαίσθητα ή λεπτά, που ξεφλουδίζουν ή σχίζονται, που έχουν αδυνατίσει μετά την αφαίρεση τεχνητών νυχιών, που έχουν υποστεί καταπόνηση και φθορά από προηγού..
4,95€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)