Μενου
Το καλαθι μου

Body Scrub

Για δέρμα πιο απαλό και λείο από ποτέ, το Body Scrub της WABI Beauty είναι η καλύτερη επιλογή. Φροντίστε την επιδερμίδα σας όπως της αξίζει, με το scrub σώματος Almond Milk Lovers με άρωμα Almond Milk. Η πλούσια σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα goji berry, Βιταμίνη Ε, βούτυρο καριτέ και ..
5,45€
Για δέρμα πιο απαλό και λείο από ποτέ, το Body Scrub της WABI Beauty είναι η καλύτερη επιλογή. Φροντίστε την επιδερμίδα σας όπως της αξίζει, με το scrub σώματος Blueberry Lovers με άρωμα Blueberry. Η πλούσια σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα παπάγια, Βιταμίνη Ε, βούτυρο καριτέ και φυσικού..
5,45€
Για δέρμα πιο απαλό και λείο από ποτέ, το Body Scrub της WABI Beauty είναι η καλύτερη επιλογή. Φροντίστε την επιδερμίδα σας όπως της αξίζει, με το scrub σώματος Apricot Lovers με άρωμα Apricot. Η πλούσια σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα καλέντουλα, Βιταμίνη Ε, βούτυρο καριτέ και φυσικούς..
5,45€
Για δέρμα πιο απαλό και λείο από ποτέ, το Body Scrub της WABI Beauty είναι η καλύτερη επιλογή. Φροντίστε την επιδερμίδα σας όπως της αξίζει, με το scrub σώματος Sandalwood Lovers με άρωμα Σανδαλόξυλο. Η πλούσια σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα καλέντουλας, Βιταμίνη Ε, βούτυρο καριτέ και ..
5,45€
Για δέρμα πιο απαλό και λείο από ποτέ, το Body Scrub της WABI Beauty είναι η καλύτερη επιλογή. Φροντίστε την επιδερμίδα σας όπως της αξίζει, με το scrub σώματος Harem Lovers με άρωμα Harem. Η  πλούσια σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα Ginseng, Βιταμίνη Ε, βούτυρο καριτέ και φυσικούς ..
5,45€
Για δέρμα πιο απαλό και λείο από ποτέ, το Body Scrub της WABI Beauty είναι η καλύτερη επιλογή. Φροντίστε την επιδερμίδα σας όπως της αξίζει, με το scrub σώματος Black Sugar Lovers με άρωμα Black Sugar. Η πλούσια σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα μελιού, Βιταμίνη Ε, βούτυρο καριτέ και φυσι..
5,45€
Για δέρμα πιο απαλό και λείο από ποτέ, το Body Scrub της WABI Beauty είναι η καλύτερη επιλογή. Φροντίστε την επιδερμίδα σας όπως της αξίζει, με το scrub σώματος Salty Caramel Lovers με άρωμα Καραμέλα. Η πλούσια σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα βρώμης, Βιταμίνη Ε, βούτυρο καριτέ και φυσικ..
5,45€
Για δέρμα πιο απαλό και λείο από ποτέ, το Body Scrub της WABI Beauty είναι η καλύτερη επιλογή. Φροντίστε την επιδερμίδα σας όπως της αξίζει, με το scrub σώματος Jasmine Lovers με άρωμα Γιασεμί. Η πλούσια σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα λεβάντας, Βιταμίνη Ε, βούτυρο καριτέ και φυσικούς κ..
5,45€
Για δέρμα πιο απαλό και λείο από ποτέ, το Body Scrub της WABI Beauty είναι η καλύτερη επιλογή. Φροντίστε την επιδερμίδα σας όπως της αξίζει, με το scrub σώματος Grape Lovers με άρωμα Σταφύλι. Η πλούσια σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα σταφυλιού, Βιταμίνη Ε, βούτυρο καριτέ και φυσικούς κό..
5,45€
Για δέρμα πιο απαλό και λείο από ποτέ, το Body Scrub της WABI Beauty είναι η καλύτερη επιλογή. Φροντίστε την επιδερμίδα σας όπως της αξίζει, με το scrub σώματος Monoi Lovers με άρωμα Γαρδένια. Η πλούσια σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα παπάγιας, Βιταμίνη Ε, βούτυρο καριτέ και φυσικούς κό..
5,45€
Για δέρμα πιο απαλό και λείο από ποτέ, το Body Scrub της WABI Beauty είναι η καλύτερη επιλογή. Φροντίστε την επιδερμίδα σας όπως της αξίζει, με το scrub σώματος Pomegranate Lovers με άρωμα Ρόδι. Η πλούσια σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα ροδιού, Βιταμίνη Ε, βούτυρο καριτέ και φυσικούς κό..
5,45€
Για δέρμα πιο απαλό και λείο από ποτέ, το Body Scrub της WABI Beauty είναι η καλύτερη επιλογή. Φροντίστε την επιδερμίδα σας όπως της αξίζει, με το scrub σώματος White Musk Lovers με άρωμα White Musk. Η πλούσια σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, Βιταμίνη Ε, βούτυρο καριτέ ..
5,45€
Για δέρμα πιο απαλό και λείο από ποτέ, το Body Scrub της WABI Beauty είναι η καλύτερη επιλογή. Φροντίστε την επιδερμίδα σας όπως της αξίζει, με το scrub σώματος Vanilla Lovers με άρωμα Βανίλια. Η πλούσια σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα πρόπολης, Βιταμίνη Ε, βούτυρο καριτέ και φυσικούς κ..
5,45€
Εμφάνιση 1 έως 13 από 13 (1 Σελ.)