Μενου
Το καλαθι μου

Πινέλα Ματιών

PROFESSIONAL BRUSHES, η απόλυτη συλλογή πινέλων για κάθε επαγγελματία αλλά και κάθε λάτρη του μακιγιάζ.Το CONCEALER BRUSH της WABI Beauty, είναι πολύ πυκνό, μαλακό πινέλο για κονσιλερ, ειδικά σχεδιασμένο για την άψογη εφαρμογή διορθωτικών προϊόντων. Η πυκνότητα και ο σχεδιασμός του επιτρέπουν την επ..
8,95€
PROFESSIONAL BRUSHES, η απόλυτη συλλογή πινέλων για κάθε επαγγελματία αλλά και κάθε λάτρη του μακιγιάζ.Το EYELINER BRUSH by WABI Beauty είναι ένα επαγγελματικό πυκνό πινέλο eyeliner με εξαιρετικά ευθύγραμμη κοπή για απόλυτο έλεγχο και μέγιστη ακρίβεια στο μακιγιάζ. Ο σχεδιασμός του είναι ιδανικός γι..
7,45€
PROFESSIONAL BRUSHES, η απόλυτη συλλογή πινέλων για κάθε επαγγελματία αλλά και κάθε λάτρη του μακιγιάζ.Το EYEBROW BRUSH by WABI Beauty, είναι ένα εξαιρετικά πυκνό και λεπτό πινέλο φρυδιών, κατάλληλο για εφαρμογή προϊόντων είτε σε μορφή gel είτε σκόνης. Είναι το ιδανικό πινέλο για τα φρύδια καθώς η λ..
7,45€
PROFESSIONAL BRUSHES, η απόλυτη συλλογή πινέλων για κάθε επαγγελματία αλλά και κάθε λάτρη του μακιγιάζ.Το BLENDING BRUSH by WABI Beauty, είναι ένα στρογγυλεμένο, θολωτό πινέλο για σκιά ματιών ιδανικό για να αναμείξετε τέλεια τις σκιές κάτω από το κόκκαλο των ματιών και να δώσετε βάθος στο βλέμμα. Εί..
7,45€
PROFESSIONAL BRUSHES, η απόλυτη συλλογή πινέλων για κάθε επαγγελματία αλλά και κάθε λάτρη του μακιγιάζ.Το ANGLED SHADOW BRUSH by WABI Beauty, είναι ένα ιδιαίτερα πυκνό, λοξό πινέλο για την εφαρμογή σκιάς ματιών, ιδανικό για σχηματισμό γωνίας. Ο σχεδιασμός του είναι ιδανικός για φωτοσκίαση, ανάμειξη ..
7,45€
PROFESSIONAL BRUSHES, η απόλυτη συλλογή πινέλων για κάθε επαγγελματία αλλά και κάθε λάτρη του μακιγιάζ.Το FLAT EYEBASE BRUSH by WABI Beauty, είναι το βασικό πινέλο για σκιά ματιών, απαραίτητο σε κάθε νεσεσέρ. Επίπεδο, κατάλληλα πυκνό και ιδανικό για τη σταθερή εφαρμογή σκιάς στο κινητό βλέφαρο. Οι σ..
7,45€
Ένα πινέλο με φυσική τρίχα, ιδανικό για την εφαρμογή και την ανάμειξη των σκιών ματιών. ..
4,50€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)