Μενου
Το καλαθι μου

B2B WABI BEAUTY

ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ;

Επέλεξε το απόλυτο brand καλλυντικών που εμπιστεύονται οι λάτρεις του μακιγιαζ και απέκτησε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις πωλήσεις!

Εαν θέλετε και εσείς να αποκτήσετε το προνόμιο διάθεσης WABI προϊόντων στην περιοχή σας συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος και σύντομα το τμήμα ανάπτυξης θα αξιολογήσει το αίτημά σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Στην περίπτωση που τηρείτε όλα τα απαιτούμενα κριτήρια συνεργασίας θα λάβετε έναν μοναδικό κωδικό συνεργάτη που θα σας δώσει πρόσβαση στη B2B ιστοσελίδα μας. Μέσω αυτής θα μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή όλα τα διαθέσιμα προϊόντα αλλά και τις νέες κυκλοφορίες της WABI Beauty, θα έχετε πρόσβαση στον ειδικό τιμοκατάλογο χονδρικής και θα μπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα να κάνετε την παραγγελία σας.

ΓΙΑΤΙ WABI BEAUTY

Η ‘WABI Beauty’ προσφέρει στους make up lovers προϊόντα πρωτοποριακά και ποιοτικά που ακολουθούν τις διεθνείς τάσεις της ομορφιάς.
Η ‘WABI Beauty’ διαθέτει ένα ανταγωνιστικό product mix προϊόντων make up, καλλυντικών και αρωμάτων που θα αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους τους πελάτες σας προσφέροντας άριστη ποιότητα στις πιο προσιτές τιμές.
H ‘WABI Beauty’ είναι μια από τις πιο σύγχρονες και δυναμικές εταιρίες έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής καλλυντικών προϊόντων. Διαθέτει καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής καλύπτοντας όλο το φάσμα καλλυντικών προϊόντων στελεχωμένη με εξειδικευμένο προσωπικό που αναλαμβάνει το R&D και την τελική παραγωγή τους.
Το μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της ‘WABI beauty’, είναι η δυνατότητά της να ανανεώνει τη γκάμα των προϊόντων της με ασύγκριτη ταχύτητα για τα δεδομένα της αγοράς, προλαβαίνοντας τη ζήτηση και κερδίζοντας την ικανοποίηση αλλά και την εμπιστοσύνη του κοινού.
Πρόκειται για μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που επενδύει καθημερινά στο marketing τόσο της μάρκας όσο και των προϊόντων της με συνεχή προβολή και προώθηση σε όλα τα σύγχρονα μέσα διαφήμισης.
Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας είναι στη διάθεσή σας καθημερινά για να σας βοηθήσει να φτιάξετε τη δική σας παραγγελία προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας και θα φροντίσει και για όλα τα υπόλοιπα.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΕ

Καταστήματα καλλυντικών και αρωμάτων
Φαρμακεία
Spa Centers
Κέντρα Αισθητικής
Nail Studios
Hair salons

JOIN B2B WABI BEAUTY TEAM!

Στείλτε μας μήνυμα