Θέλεις απίστευτα εντυπωσιακές και έντονες βλεφαρίδες;

Τα 4 νέα μάσκαρα της WABI  έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις και ήρθαν για να καλύψουν απόλυτα όλες τις ανάγκες που έχουν οι βλεφαρίδες σου. Ότι αποτέλεσμα και εάν θέλεις στις βλεφαρίδες σου μπορείς να το πετύχεις με τα 4 διαφορετικά βουρτσάκια. Το σχήμα τους σε συνδυασμό με την εξελιγμένη σύνθεση της μάσκαρα είναι το μυστικό της μεγάλης επιτυχίας και ο λόγος που από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας είναι No 1 σε πωλήσεις. Είναι ήδη στις πρώτες επιλογές των beauty influencers και όχι άδικα, αφού την υπόσχεση που δίνουν για βλέμμα που μαγνητίζει, την πραγματοποιούν με ένα μόνο πέρασμα. Κάθε μάσκαρα ματιών θα σου προσφέρει και διαφορετικό αποτέλεσμα.


Πως όμως θα βρεις αυτή που θα καλύψει τις ανάγκες των δικών σου βλεφαρίδων;


Δες παρακάτω μία προς μία τις νέες mascara της WABI Beauty και τις δυνατότητες που σου προσφέρει το κάθε βουρτσάκι για να βρεις εύκολα αυτή που σου ταιριάζει.


- Μάσκαρα για διαχωρισμό και μήκος με βουρτσάκι σιλικόνης - FALSHY LASHES  Αν αυτό που αναζητάς είναι μάσκαρα για τέλειο διαχωρισμό και πλούσιο όγκο τότε μην ψάξεις άλλο! Το σιλικονούχο παχύ βουρτσάκι της FALSHY LASHES μάσκαρα της WABI Beauty είναι ιδανικό για να διαχωρίσει και να δώσει ένταση και μήκος στις βλεφαρίδες σου.


- Μάσκαρα για πλούσιο όγκο με τρίχινο βουρτσάκι - VOLUME FEVER (link στη μάσκαρα) Θέλεις εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων και απίστευτο όγκο; Το παχύ βουρτσάκι της VOLUME FEVER μάσκαρα της WABI Beauty θα απογειώσει τις βλεφαρίδες σου κανοντάς τες εντυπωσιακά πυκνές και δίνοντας τους extra όγκο και μήκος για να μαγνητίσεις κάθε βλέμμα.


- Μάσκαρα για γυριστές και μακριές βλεφαρίδες με καμπυλωτό βουρτσάκι - CURLY DIVA (link στη μάσκαρα) Θέλεις καμπυλωτές βλεφαρίδες με μια μόνο κίνηση; Οι πυκνές τρίχες της CURLY DIVA mascara της WABI Beauty θα σου προσφέρουν πλούσιο όγκο ενώ το καμπυλωτό βουρτσάκι εγγυάται το τέλειο γύρισμα στις βλεφαρίδες σου από τη ρίζα έως τις άκρες. Το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει!


- Μάσκαρα για μήκος με κωνικό βουρτσάκι - THE EXTENDER (link στη μάσκαρα) Θέλεις περισσότερο μήκος ή δυσκολεύεσαι να βάψεις τις κάτω βλεφαρίδες και τις βλεφαρίδες στην εσωτερική γωνία του ματιού σου; Όχι πια! Το κωνικό βουρτσάκι της THE EXTENDER μάσκαρα της WABI Beauty ήρθε για να λύσει το πρόβλημα σου! Με το λεπτότερο άκρο μπορείς να εστιάσεις στα δύσκολα σημεία και με το παχύτερο άκρο να δώσεις όγκο και extra μήκος.