H Wabi Beauty καλωσορίζει το 2023 παρουσιάζοντας τις μεγαλύτερες τάσεις που θα επικρατήσουν φέτος στο μακιγιάζ, σύμφωνα με έρευνες που έχει κάνει ακολουθώντας τα μεγαλύτερα make up trends παγκοσμίως.
 
Στο προσκήνιο θα παραμείνουν οι τάσεις του έντονου χρώματος και της λάμψης.
Την παράσταση θα  κλέψουν  τα statement lips, τα metallics, το έντονο sparkle και το euphoria style, μια τάση που μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τις τελευταίες σεζόν στο μακιγιάζ. Το ρουζ θα συνεχίσει να είναι σε ζεστές αποχρώσεις ενώ το eyeliner θα είναι πιο sharp και με cat-eye.



Τα statement χείλη
 
Το 2023 μας παροτρύνει σε έντονα και άκρως τολμηρά χείλη, διατηρώντας το δέρμα φυσικό και τα φρύδια και τις βλεφαρίδες περιποιημένα.
Ενισχύστε τα χείλη με ένα διάφανο lip-gloss, #guiltylipgloss pale pink,  δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι είναι πιο juicy .
Tips: Χρησιμοποίησε πιο έντονο χρώμα lip pencil στα χείλη σου από το κραγιόν ή το lip-gloss που θα έχεις εφαρμόσει για να δώσεις ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.


Τα metallics
 
Τα metallic make up looks που πάνε να αντιγράψουν το Mermaidcore θα παίξουν άκρως σημαντικό ρόλο στη μόδα του μακιγιάζ την άνοιξη του 2023. Ετοιμάσου να δώσεις εκρηκτική  λάμψη στο πρόσωπο σου χρησιμοποιώντας το απολυτό liquid highlighter #glowdrops Pearls Around αναδεικνύοντας τέλεια τα σημεία του προσώπου σου με το πιο φυσικό αποτέλεσμα.




Το έντονο ρουζ
 
Τα τελευταία 3 χρόνια μας παρότρυναν να μην φοράμε έντονα ρουζ αλλά να χρησιμοποιούμε bronzer σε συνδυασμό με highlighter.
Τώρα θα πάρει πρωταρχικό ρόλο το έντονο ρουζ αφού αποτελεί κύριο παράγοντα σε πολλά από τα πιο αξιομνημόνευτα beauty looks του TikTok το 2022 - 2023. Σκεφτείτε το sunburn blush, το cold girl και το crying girl makeup. #ALL STAR BLUSH 03
 


Τα cat-eye wings
 
Το eyeliner σε κάθε μορφή του έρχεται στην επιφάνεια του eye look ανατρέποντας όλα τα make up trends για άλλη μια φόρα και τραβάει τα βλέμματά όλων.
Tο #cross the line black 01 θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις την αίσθηση του cat-eye look με μεγάλη ευκολία, δίνοντας σου το αποτέλεσμα που απαιτεί η τάση του 2023.