Η διαδικασία για το φυσικό νυφικό βάψιμο βήμα-βήμα είναι:

-Καθαρισμός του προσώπου και ενυδάτωση με κρέμα. 


Ξεκινάμε με σωστή προετοιμασία στο δέρμα χρησιμοποιώντας την ολοκληρωμένη σειρά ντεμακιγιάζ της Wabi Beauty με κύριο συστατικό τη βιολογική ALOE VERA.




Πρώτο βήμα : Ξεκινήστε με το Bi-phase Διφασικό καθαριστικό με βιολογική αλόη και εκχύλισμα άγριου πεύκου. Αφαιρεί εξαιρετικά γρήγορά και απαλά ακόμα και τα πιο ανθεκτικά και αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια, χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα. Έπειτα εφαρμόστε το cleansing milk σε όλο το πρόσωπο καθώς είναι κατάλληλο για το ντεμακιγιάζ του προσώπου και της ευαίσθητης περιοχής των ματιών χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς και ξηρότητα


Τέλος κάντε βαθύ καθαρισμό με το cleansing gel & το face scrub.Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε υγρό πρόσωπο και δημιουργήστε αφρό με τις παλάμες ή με καθαρό σφουγγαράκι. Ξεπλύνετε καλά με νερό.


Στη συνέχεια εφαρμόστε την ενυδατική σας κρέμα από την σειρά Natural Reflection της Wabi Beauty ανάλογα την ηλικία και τον τύπο επιδερμίδας σας, δημιουργώντας έτσι την απόλυτη ενυδάτωση που χρειάζεστε για την πιο σημαντική σας ημέρα.


Δεύτερο βήμα :  Εφαρμόστε το Flawless Reboot Μatte Εffect Primer, ένα διάφανο primer προσώπου με κύριο συστατικό του τη σιλικόνη.   Καλύπτει πόρους και γραμμές έκφρασης δημιουργώντας μια λεία και ομοιόμορφη βάση για το μακιγιάζ. Η φόρμουλά του προσφέρει ελαστικότητα στο δέρμα και ρυθμίζει τη λιπαρότητα χαρίζοντας φυσικό αποτέλεσμα σε όλο το πρόσωπο.  Αυτό το καλλυντικό προϊόν θα αυξήσει την διάρκεια του βαψίματος, θα μειώσει την όψη των πόρων του δέρματος και θα δημιουργήσει μια πιο ομαλή βάση για το makeup.





Τρίτο βήμα :  Εφαρμόστε με το BUFFY FOUNDATION BRUSHNO.101 πινέλο τo foundation σε όλο το πρόσωπο και στη συνέχεια με το CONCEALER BRUSH – NO.200 το concealer στη περιοχή των ματιών.





Τέταρτο βήμα :  Τοποθετήστε την loose powder από την σειρά matte experience στο χρώμα της επιδερμίδας σας για να ασφαλίσετε τη βάση και ψεκάστε με το Pro Secret Matte Fixer σταθεροποίησης του μακιγιάζ.



Πέμπτο βήμα : Γεμίστε τα φρύδια με το eyebrow pencil στην απόχρωση που σας ταιριάζει, διατηρώντας πάντα μια φυσική εικόνα.




Έκτο βήμα: Εφαρμόστε σκιές σε φυσικές, γήινες αποχρώσεις χρησιμοποιώντας την Nude Palette.



Έβδομο βήμα: Χρωματίστε με λίγο καφέ ή μαύρο μολύβι την εσωτερική γραμμή των βλεφαρίδων.




Όγδοο βήμα: Ολοκληρώστε το φυσικό βάψιμο των ματιών με την ALL LASH LONG mascara.





Ένατο βήμα :Στη συνέχεια εφαρμόστε λίγο ρουζ από την σειρά ALL STAR BLUSH και δώστε λάμψη με το Glow drops highlighter.







Δέκατο βήμα: Τέλος, δώστε λάμψη και απαλό χρώμα στα χείλη με το  Lip Pencil 02, συνδυάζοντάς το με το Matte Revolution Liquid Lipstick - Morocco  και το Guilty Glitter Ultra Lip-gloss - Playfull σε αποχρώσεις ροζ, nude & σάπιο μήλο.




Ενδέκατο βήμα : Προαιρετικά εφαρμόστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες QUEEN για να κάνεις το βλέμμα σου πιο έντονο, εφόσον πρόκειται για μια τέτοια ειδική περίσταση.