Μενου
Το καλαθι μου

Style me up Looks

26 ΙανStyle Me Up - Open TV Επεισόδιο 60
0807
Ο @dimitris_alexandrou κατάφερε να δείξει στη Φωτεινή πως να συμβαδίσει το sexy look με την ηλικία της. To make up look που έγινε αποκλειστικά με προϊόντα WABI Beauty σε συνδυασμό με το υπέροχο hair l..
25 ΙανStyle Me Up - Open TV Επεισόδιο 59
0525
Ο @yiannislaskos ανέλαβε να μεταμορφώσει την Άντυ σε σύγχρονη γυναίκα με σεξαπίλ και κατάφερε να την εντυπωσιάσει! To make up look που έγινε αποκλειστικά με προϊόντα WABI Beauty σε συνδυασμό με το υπέ..
22 ΙανStyle Me Up - Open TV Επεισόδιο 58
0515
Ο @yiannislaskos ανέλαβε να μεταμορφώσει την Ελένη καταφέρνοντας να την εντυπωσιάσει τόσο που δεν κατάφερε να αναγνωρίσει τον εαυτό της! To make up look που έγινε αποκλειστικά με προϊόντα WABI Beauty ..
21 ΙανStyle Me Up - Open TV Επεισόδιο 57
0478
Ο @yiannislaskos εξέλιξε θεαματικά το στυλ της Γεωργίας και είδε τον εαυτό της όπως ποτέ ξανά. To make up look που έγινε αποκλειστικά με προϊόντα WABI Beauty σε συνδυασμό με το υπέροχο hair look του @..
20 ΙανStyle Me Up - Open TV Επεισόδιο 56
0555
Ο @dimitris_alexandrou ανέλαβε τη μεταμόρφωση της Ντίμη, προσθέτοντας χρώμα στο στυλ της. To make up look που έγινε αποκλειστικά με προϊόντα WABI Beauty σε συνδυασμό με το υπέροχο hair look του @trif..
19 ΙανStyle Me Up - Open TV Επεισόδιο 55
0479
Η @ivonini ανέλαβε τη μεταμόρφωση της Βίβιαν και το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό. To make up look που έγινε αποκλειστικά με προϊόντα WABI Beauty σε συνδυασμό με το υπέροχο hair look του @trifonassamaras..
18 ΙανStyle Me Up - Open TV Επεισόδιο 54
0412
O @yiannislaskos και ο @dimitris_alexandrou ανέλαβαν τη μεταμόρφωση της Νότας και τηςΒίκυς και τις έκανε να νιώσουν υπέροχα με το νέο τους look. To make up look που έγινε αποκλειστικά με προϊόντα WABI..
15 ΙανStyle Me Up - Open TV Επεισόδιο 53
0480
Με τη βοήθεια του ειδικού @dimitris_alexandrou η Άντα μεταμορφώθηκε στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού της, αφήνοντας πίσω το παρελθόν. To make up look που έγινε αποκλειστικά με προϊόντα WABI Beauty σε ..
14 ΙανStyle Me Up - Open TV Επεισόδιο 52
0430
Ο @yiannislaskos εξέλιξε θεαματικά το στυλ της Βασιλικής και είδε τον εαυτό της όπως ποτέ ξανά. To make up look που έγινε αποκλειστικά με προϊόντα WABI Beauty σε συνδυασμό με το υπέροχο hair look του..
13 ΙανStyle Me Up - Open TV Επεισόδιο 51
0466
Η fashion expert @yvonini εξέλιξε θεαματικά το στυλ της Ανθής από "ανθρώπου των σπηλαίων" σε fashion icon. To make up look που έγινε αποκλειστικά με προϊόντα WABI Beauty σε συνδυασμό με το υπέροχο ha..
12 ΙανStyle Me Up - Open TV Επεισόδιο 50
0448
Ο @yiannislaskos μεταμόρφωσε το στύλ της Γιώτας από μονότονο σε απόλυτα θηλυκό. To make up look που έγινε αποκλειστικά με προϊόντα WABI Beauty σε συνδυασμό με το υπέροχο hair look του @trifonassamar..
11 ΙανStyle Me Up - Open TV Επεισόδιο 49
0492
O @yiannislaskos και η @yvonini ανέλαβan τη μεταμόρφωση της Αλεξάνδρας και της Ραφαέλας και τις έκανε να νιώσουν υπέροχα με το νέο τους look. To make up look που έγινε αποκλειστικά με προϊόντα WABI Be..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 60 (5 Σελ.)